Intrabit Premium Connect

Premium Connect oferit de Intrabit este serviciul de conectare permanenta la Internet prin care sunt acoperite integral nevoile de comunicatii, intreaga solutie realizandu-se pe circuite dedicate de fibra optica sau radio, cu latime de banda garantata si trafic nelimitat. Disponibilitatea lunara a serviciului Premium Connect oferit de Intrabit este garantata contractual si raportata clientilor la începutul fiecarei luni calendaristice pentru luna deja incheiata.

In functie de nevoile reale ale clientului, conexiunea Premium Connect poate fi scalata fie prin integrarea de alte servicii telecom din oferta Intrabit, fie prin cresterea capacitatilor de transmisiuni ale circuitelor clientului. Pentru toate serviciile instalate, nivelurile de calitate sunt garantate contractual, iar în functie de solutia de comunicatii aleasa de client, scalarea serviciului poate fi realizata rapid, uneori chiar în intervale de cateva ore.

Pe langa o solutie de comunicatii dedicata, scalabila, fiabila si gestionata integral end-to-end, clientii Intrabit beneficiaza 24/24, 365 zile pe an de suport tehnic profesional care reduce dramatic timpii de nefunctionare a serviciilor si elibereaza astfel timpul necesar pentru dezvoltarea domeniului propriu de activitate iar monitorizarea întregii solutii se face proactiv prin intermediul unui sistem de tichete de defect /trouble-ticketing