Servicii

Securitate informatica

Internetul este instrumentul cel mai eficient pentru schimbul de informatii, comunicare si comert. In acelasi timp este un mediu foarte nesigur, amenintarile fiind dintre cele mai serioase si diverse. Toate informatiile importante ale unei companii sunt stocate si in format digital in cadrul infrastructurii informatice. Securitatea datelor aflate in interiorul retelei, securitatea informatiilor transmise prin sistemele de mesagerie cat si securitatea serviciilor oferite prin internet devin un punct critic pentru orice companie si sunt la fel de importante ca si securizarea fizica a sediului firmei sau a documentelor importante in interiorul acestuia. Solutia noastra de ultima generatie este structurata pe mai multe nivele, avand astfel posibilitatea de a va personaliza conexiunea internet conform necesitatilor de business.

Nivelul 1: Firewall

Reprezinta primul rand de protectie in sistemele de securitate, efectuand filtrarea continutului internet sau intranet in functie de caracteristicile cunoscute ale aplicatiilor utilizate. Nivelul firewall se foloseste in ambele sensuri de tranzit a datelor, protejand eficient sistemele de calcul la nivel de porturi internet.

Nivelul 2: IPS si DoS

Utilizam cele mai avansate tehnici si modele actualizate in timp real pentru a detecta si preveni atacurile informatice si incercarile de intruziune asupra sistemelor de calcul si a serverelor.
Senzorii Denial of Service detecteaza si intrerup atacurile informatice de orice tip, respectiv tcp syn flood, tcp port scan, tcp source/destination session, udp flood, udp scan, udp source/destination session, icmp flood, icmp sweep si icmp sourse/destination session, care va pun in pericol existenta online.

Intrusion Prevention System protejeaza sistemele de operare Windows, Linux, BSD, Solaris si MacOs precum si protocoalele BO, DCERPC, DHCP, DNP3, DNS, FTP, H323, HTTP, ICMP, IM, IMAP, LDAP, MSSQL, NBSS, NNTP, P2P, POP3, RADIUS, RPC, RTSP, SCCP, SIP, SMTP, SNMP, SSH, SSL, TCP, TELNET, TFN si UDP contra incercarilor de a prelua controlul asupra sistemelor de calcul vizate.

Nivelul 3: Antivirus & Anitmalware

Folosind definitii ale virusilor actualizate in timp real, sistemul scaneaza traficul realizat pe internet oferind protectie completa.
Motorul antivirus scaneaza toate fisierele tranzitate prin potocoalele internet infectabile, respectiv HTTP, FTP, IMAP, POP3, SMTP, IM si NNTP in timp ce motorul antimalware scaneaza contra amenintarilor de tip Adware, BHO, Dial, Download, Game, HackerTool, Hijacker, Joke, Keylog, Misc, NMT, P2P, Plugin, RAT, Spy si Toolbar

Nivelul 4: Web Filter si Aplication Control

Va oferim posibilitatea sa alegeti dintre 75 categorii de site-uri si 20 de tipuri de aplicatii web pe care le puteti permite sau interzice in organizatia dumneavoastra pentru a obtine un continut personalizat al internetului.

Nivelul 5: SPAM Filter

Mesajele nesolicitate de tip SPAM reprezinta 80% din totalul emailurilor tranzactionate pe internet, iar pentru a ne asigura ca primiti numai mesaje legitime, utilizam tehnologii de ultima generatie si informatii globale actualizate in timp real. Serviciul se adreseaza clientilor sau serverelor care utilizeaza cele mai raspandite protocoale e-mail, respectiv IMAP, POP3 si SMTP. Aditional algoritmilor de calcul al scorului SPAM, marcarea mesajelor se mai poate face si folosind filtre IP, URL, CheckSum, HELO DNS, adresa e-mail expediatoare/retur si cuvinte cheie.

Nivelul 6: Data Leak Prevention

Sistemul analizeaza intreg traficul internet realizat pentru a detecta, bloca sau intercepta transmiterea sau receptionarea de documente, mesaje chat sau date confidentiale conform criteriilor prestabilite.
Sunt verificate protocoalele de email, http, ftp, nntp si messenger cu posibilitatea de a asigna senzori sau de a crea sabloane pentru continut, subiect, expeditor, destinatar, adrese web, marime, tip si continut transfer sau fisier atasat.